ActionFit høretelefoner fra Philips

Så har jeg har jeg været ude at prøve det sidste nye skrig for høretelefoner der bliver i ørene under sport fra Philips.

Løbebøffer

Skal vi lige liste hovedpunkterne:

  • Vandtætte
  • Svedresistente
  • Kevlar forstærket kabel
  • Flot lilla og blå farve
  • 3 størrelser af dippedutter til at putte i ørene

Kelvar lyder da fedt, men tror nu ikke de stopper en kugle, jeg ved heller ikke om det hjælper på det problem at de fleste af mine høretelefoner går i stykker nede ved stikket.

Nå men tilbage til min løbetur:

Min tur gik ind i skoven og ud til Sindbjerg og Stoubjerg og hjem langs Gudenåen. På intet tidspunkt faldt de ud af mine øre, og det er helt sikkert på grund af den klemme, der sidder på ledningen, som jeg satte fast i kraven på min trøje. Det spiller 100%.

Mine gamle høretelefoner er af typen der har en “snegl” rundt om øret, men de her er meget mere behagelige, så de bliver det foretrukne valg de næste mange løbeture tror jeg.

Du kan finde mange flere modeller over på min butik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>