Cafe Evald silkeborg – uge 49

Julen nærmer sig, men det betyder ikke at jegholder med min ugentlige cafe besøg. Denne gang var jeg en tur på Cafe Eval nede ved Gudenåen. Atmosfæren er hyggelig og kaffen er fin. Eneste kritikpunkt er faktisk deres kage. Den er for stor og så bliver den samtidig dyr, hele 45 kroner, men så er man også mæt bagefter og den smagte godt, men jeg kunne godt have nøjes med et ½ stykke.

Cafe Eval Silkeborg

Jeg fik læst lidt mere i bogen: Selv stilheden hører op af Ingrid Betancourt.
En uhyggelig biografi over hende fangeskab. Den kan godt anbefales.

Ellers var jeg også på en fisketur til Lyngsø, denne gang med fastspole, så jeg bedre kunne komme til.
Det blev til en gedde på ca. 60 centimeter der først helt inde ved kanten slog så kraftigt med hovedet at den røg af krogen.
Lidt stemningsbilleder fra den dejlige dag.

1

3  6

5

4

2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>