Cafe Silkevejen Borgergade 21A og opdatering på uge 43

Efter en uges pause i efterårsferien er vi nu tilbage på sporet igen med projekt bedre eftermiddag.

I uge 43 var jeg på cafe Silkevejen, som ligger i den “forkerte” bydel af Silkeborg, men det betyder jo ikke at det ikke kan være hyggeligt.

Cafe Silkevejen
Cafe Silkevejen

Han laver en god espresso og kokostoppen som er glutenfri er også god. Skal man sige noget negativt, så er det slet ikke den hyggelige jass musik, men mere det at man sidder helt alene på en lidt hård bænk. Det må være svært at starte cafe op og få kunder. Her er i hvert fald tit tom når jeg kører forbi.
Jeg kunne godt finde på at komme der igen, men det kræver at der allerede sidder andre i cafe’en for der skal være andre og kigge på og lytte til.

Hvad ellers denne uge, jow jeg fik lavet første omgang af algebehandling af terrassen. Ikke det mest spændende, men det skal gøres.

Men det er jo ikke nok til en hel uges eftermiddage, så vi fik også hentet vores 2 små nye kattekillinger. Her er noget der i den grad gør dagen bedre, dyr og glade dage i huset og det er endda helt til vi går i seng og også lidt efter. De er meget søde og man kan da ikke lade være med at smile når man ser dem.

Om søndagen lavede jeg lidt research på lystfiskeri. Især syntes jeg rigtig godt om denne side: ulfisk.com
Jeg vil nemlig gerne i gang med at fiske igen, men det kræver at jeg får det til at blive en vane. Derfor har jeg bestemt mig til, at jeg skal have en ugentlig fiskedag. Jeg boer jo i Silkeborg, og der er masser af steder, som jeg fiskede som barn.  Nu kommer næste udfordring: fiskekort. Der er nu ansøgt og så må jeg bare vente på at der kommer et girokort fra Silkeborg fiskeriforening, man kan nemlig kun bestille det.

Men allerede i morgen tirsdag d. 28 tager jeg Mikkel ned til Remstrup Å for lige at fiske en times tid, så lugter det lidt af min nye plan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>