Februar done Marts to come

Så gik der endnu en vintermåned. Denne måned bød på flere nye ting, men først tager vi lige status på de 4 fokusområder:
Løb, MTB, Cafe og fisketurer.

Løb:
Jeg nåede 8 løbeture og en samlet længde på 51,17 kilometer, så faktisk det samme som sidste måned, det er fuldt tilfredsstillende.

MTB:
En tur blev det til sammen med min datter. Den var kun på 14,57 kilometer, men det er da 14,57 mere end i januar. Det var vores standarttur gennem Nordskoven til Sindbjerg og Stoubjerg.

Café:
En sølle tur på café, det er bare ikke godt nok. Hvad gik der galt? Jow måske ferien betød at jeg blev lidt mættet, samtidig var der også en Iværksætter Café, så også tog lysten den ene uge. Jeg tror jeg får samlet lidt op i marts på det her område.
IMG_0274

Fisketurer:
Nix ingen turer, men jeg kan da allerede afsløre at i marts har jeg har den første tur i år, så forhåbentlig er dette den sidste måned hvor der står nul ud fra den.
Men den stod nu lidt på fiskeri i februar alligevel, for jeg fik lidt gang i min fluebinding igen mens vi var på Rømø i vinterferien.

Brendas mor
Brendas mor

IMG_0280

Flueæskerne skal fyldes op på ny. De fleste af de fluer der er mine æsker er fluer som jeg har bundet for 20 år siden, men det er ligesom at cykle, man glemmer det aldrig helt, men det blev da ikke de smukkeste fluer jeg har bundet, men mon ikke fiskene er ligeglad.

Men det helt vilde i februar måned er at Katos flyttede kontor fra kælderen i nummer 30 til nyt lækkert kontor i G-kraft City.

Super lyst og med god plads på vores cirka 20 kvadratmeter. Vi har nu været der i 2 uger, men der mangler stadig lidt planter og møbler for det bliver helt færdigt, men vi er meget tilfredse med kollegaerne og madordningen på det gamle rådhus.
Det gamle rådhus

Nu mangler vi bare lige at få gennemført vores omdannelse fra I/S til ApS, og det skulle gerne ske i marts måned.

Emma startede også på Taekwondo, hvilket jeg er meget glad for. Hun har holdt en pause på 3 år så det er lidt forfra med hvidt bælte, men hun tydeligvis ikke glemt det hele. Hun prøvede karate en enkel dag, men det var ikke hende og så prøvede hun taekwondo igen, og det var jo som at komme hjem, hun kunne stadig tælle til 20 på koreansk og i det hele taget kendte hun jo kommandoerne og flere af bevægelserne.

Taekwondo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>