Fordele ved vandrestave når man bruger rygsæk

De sidste par turer har jeg valgt at tage mine Fizan vandrestave med for at se om det som jeg har læst virker aflastende. Nu synes jeg det er svært at sammenligne med og uden når der går lang tid mellem turene, men både jeg selv og min partner var ikke mærket af træthed da vi nåede frem til lejren efter 15 kilometer med 10-12 kilo på ryggen. Om det så er stavenes skyld eller vi blot var friske kan jeg ikke sige med sikkerhed. Vi har besluttet at vi bliver ved med at tage dem med på vandretur og derfor har vi også valgt at vi de næste gang skal have tarp med i stedet for telt for at kunne udnytte vægtreduceringen dette giver mulighed for.
Outmore har et solid udvalg af Vandrestave så alle kan finde noget. Min anbefaling vil være at gå efter de letteste udgaver, hvis de skal bruges til mindre krævende vandring: Læs ex. Danmark.