Marts og April er nu overstået

Jeg fik aldrig opdateret sidste måned.
Syntes ikke jeg behøvede det. En af grundene er at min nye arbejdsplads gør mig så glad, at jeg er stoppe med at gå på café alene. Har ikke brug for det længere, så en af mine målepunkter er udgået af mit skema, og så har jeg bare ikke lige fået taget mig sammen til at oprette indlægget her.

Det går heller ikke for godt med at tage sig sammen til at komme ud at fiske. Men nu har vi bestemt i Katos, at hvis der en dag er +20 grader stille vejr og det er en tirsdag, onsdag eller torsdag, så skal vi ud og fange hornfisk og så må arbejde være arbejde.

Jeg får dog stadig motioneret lidt og det gik som følgende:
Marts måned:
Løb: 43,72 km.
MTB: 0km.

Aprilmåned:
Løb: 46,06 km.
MTB: 38,69 km.

Ikke noget vildt og jeg har også følt at det ikke er så meget tid jeg har fået afsat til det. Ikke godt, men jeg er ved frisk mod.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>