2015 den nye plan for rapportering af bedre eftermiddag og nytårsforsætter

Jeg har bestemt mig for at bruge en lidt mere matematisk tilgang i 2015, for bedre at kunne holde øje med mig slev og se om jeg opfylder mine egne mål.
Jeg har lavet 4 grafer med de områder jeg vil holde med i første omgang.
På samme tid er disse 4 områder også en del af mit nytårsforsæt!

Caféturerne:
Jeg vil prøve at ny 48 café turer i 2015, altså næsten en om ugen, jeg ved nu af erfaring at december er noget rod, og derfor når jeg ikke 52.
cafeturer

Fisketurer:
Næste område er en målsætning om at nå rigtig mange fisketurer i det nye år, derfor har jeg sat den til at være en tur pr. uge, men jeg håber faktisk det bliver til flere, for jeg vil rigtig gerne i gang med denne hobby igen.
fisketurer

Løbeturer:
Jeg har rimlig styr på min motion, men hvorfor ikke rapportere det. Mit mål er to løbeturer om ugen. Mine turer er normalt på mellem 5 og 10 kilometer, men der er enkelte kortere men også nogle der er længere. Måske jeg linker til Endomondo, jeg har ikke helt bestemt mig, for nogen gange løber jeg også “nøgen” altså uden mobil.
loebeturer

MTB-turer:
Hele familien har mountainbikes, men vi får brugt dem alt for lidt, så det vil jeg prøve at gøre noget ved. Udgangspunktet er en tur om ugen, men nogle uger, som jeg ved ikke bliver til noget, har jeg på forhånd taget fra, i alt håber jeg på 40 turer.
mtb-turer

Nu glæder jeg mig til at komme i gang med at realisere mine mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>