Uge 44 og forskellen på en espresso og en cappuccino

Endnu en uge er gået og jeg har været på endnu en cafe, men jeg har også nået andet på mine eftermiddag.

Caféen denne gang er Cafe Humlechok på Nygade.
Cafe Humlechok

Denne gang skulle jeg læse på min Ipad, da jeg var ved at læse Græd vagabond af Ole Petersen.
Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg har en drøm at gå Camino France på et eller andet tidspunkt, og lige nu sluger jeg den ene bog efter den anden om emnet.

Græd vagabond af Ole Petersen

Bogen Græd vagabond er skrevet som en simpel dagbog, hvor hvert kapitel er en dags vandring. Turene som Ole tager er fascinerende men samtidig skræmmende. Når han kan gå ned og helt i sort, hvordan vil det så ikke gå for mig.

Nå men bogen blev læst færdig i øvrigt en helt forfærdelig oplevelse rent teknisk på ereolen. Deres app virker kun 50% af tiden og når den virker er den ikke meget bedre end at læse direkte i en browser. Det bliver sidste gang at jeg slæber en Ipad med på cafe for at læse en bog. For eftertiden bliver det enten “rigtige” bøger eller min ereader (lille sony sag på 5″ som ikke vejer noget).
Hele oplevelsen blev også lidt ødelagt af at jeg kom til at bestille en espresso selv om jeg mente en cappuccino, og nej det er ikke første gang det sker?
Humlechok er hyggelig, møblerne er bløde og musikken er poppet og ikke for høj = læs til at holde ud, alt i alt det er nok et sted jeg kommer igen, for jeg er jo nødt til at give deres cappuccino en chance.

Af andre oplevelser noget jeg hele to fisketure denne uge. En til Remstrup å sammen med Mikkel og en til Almindsø sammen med Mikkel og Emma om lørdagen.
Almindsø

Vi fangede ikke noget i Almindsø, men vejret var rigtig godt med 17 grader og masser af sol.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>