Uge 45 – gedder i Lyngsø og besøg hos Café Picasso Tværgade

Så gik der endnu en uge og hvilken en. Det var også denne uge jeg blev 40 år, men det kan du læse mere om på min plan 40 side.

Denne uge blev Cafe Picasso på Tværgade besøgt.
Cafe Picasso
Jeg havde til dagens lejlighed lånt Lone’s MacBook Air, for sidste gang hvor jeg havde min foldbar 17″ med var sidste gang, cafe borde er simpelthen for små til store computere, og så er mac’en også meget federe.
Det du kan se på skærmen er starten på en af de bøger jeg har tænkt mig at udgive næste år. Denne handler om en tur fra Silkeborg til Gudenåens udspring.

Besøget på cafe’en gik rigtig godt, her var der masser af mennesker og der var også andre med deres bærbar, så jeg var ikke den eneste der arbejdede.
Kaffen var fin og valnøddetærten smagte godt. Her kommer jeg helt sikkert igen.

Jeg nåede også en fisketur til Lyngsø for at se om jeg kunne fange en gedde.
Multihjul

Mit 25 år gamle multihjul virker stadig, og det blev kun til to fuglerede selv om det er 15 år siden jeg sidst har prøvet det. Det er godt nok noget af en pause jeg har fået holdt mig når det kommer til hvor meget jeg egentlig fiskede før jeg flyttede hjemmefra.
Der var faktisk også bud efter mit blink, en lille gedde på omkring 40cm, som uheldigvis hoppede af krogen inden jeg kunne nå at få taget et billede af den.
På turen måtte jeg så indse at multihjulet ikke er det mest smarte at tage med til Lyngsø når man fisker fra kanten, da der ikke er plads til kast ret mange steder, så det bliver en fastspole næste gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>