Så er vi ved at gå ind i efteråret og det er nu du skal holde fast

Jeg kan mærke det. Lysten til at forsætte med at motionere uden at have et mål. Det duer ikke, jeg er nødt til at have noget i den anden ende der kan motivere mig, så i oktober skal jeg finde et løb og melde mig til så der er en grund til at komme ud og løbe.

Men ellers gik det vel ok i september?

4 MTB ture i skoven og 6 løbeturer, ikke nok, men jeg holder mig da i gang.

Af bøger fik jeg læst StarShip Troopers. Jeg havde forventet mig en lille hurtig plat sci-fi bog, men den var faktisk ok. Den handlede ikke så meget om at slå bugs ihjel men meget mere om psykologi, så den kan jeg godt anbefale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>