Cafe Pladeshoppen i Silkeborg eller som den hedder Pladeshoppens kaffebar

Camino af Shirley Maclaine

I dag er det onsdag og jeg er på mit første besøg på en cafe med en bog helt alene bare for at nye atmosfæren og livet som helhed.

Lige nu læser jeg som i kan se på billedet Camino af Shirley Maclaine. Det er den første bog jeg læser som er åndelig og spirituel, og jeg ville nok ikke gøre det, hvis det ikke var fordi at den også handler om Camino’en et af mine store drømme.

Nå men cappuccino blev bestilt og så satte jeg mig i hjørnet og kiggede lidt, tjekkede mobilen en sidste gang og tog billedet. Derefter var der dømt stille hygge, hvor jeg smeltede sammen med “tapetet”. Jeg havde bestemt mig for at sidde der i en time og bare læse og tænke og det fungere faktisk rigtigt godt, og jeg har bestemt mig for at lave det til en fast rutine hver uge at besøge en cafe uden nogen grund.
Min første opgave bliver dog at finde min stamcafe og der er en del at vælge imellem i Silkeborg, så det kommer til at tage et par måneder at prøve dem alle og måske nogle af dem skal have 2 forsøg.

Første besøg hos Pladeshoppens kaffebar gik i hvert fald godt og jeg forlod stedet med et smile og et “Tak for kaffe” til den søde ekspedient.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>