Uge 46 og 47, sygdom og aborre

Hele uge 46 blev projektet sat på standby på grund af sygdom, hele familien lå vandret både samtidig og på skift. Derfor springer vi straks hen til uge 47. Den startede ikke meget bedre end 46, for jeg var stadig pyllersyg, men det skulle nu ikke ødelægge hele ugen.

Aborre
Aborre på 26 centimeterm, fanget på spinner i Langsø.

Jeg har fået købt lidt nyt fiskegrej som motivation til en fisketur om ugen planen. Turen i dag gik faktisk ok, jeg tog til Langsø for at se om jeg kunne finde et par aborre og det lykkes.

Jeg ville samtidig prøve min nyindkøbte line Nanofil. Det er godt nok en lidt mærkelig line: meget glat så man skal være meget omhyggelig med knuderne for at de holder,  men den er lækker at fiske med af følgende årsager:
Den har ingen hukommelse, så den krøller ikke selv om jeg fisker med spinner, og så giver den sig ikke, så der er utrolig god kontakt til agnen. Man kan mærke når bladet snitter bunden, det er fedt.
Mit nye ABU UL hjul fungerede også super, en stor forbedring af det gamle Shimano SSG.
Nu venter jeg så bare på at min fenwick wild wing 5,6″ kommer hjem, så er jeg 100% kørende :-)

Jeg blev i øvrigt overgået at en der fiske med håndline fra Viborgbroen, han hev en aborre på ca. 35 centimiter på land, og så meget tilfreds ud med sig selv.
Der var mange ude at fiske, 3 både med 2-3 fiskere og 6 fiskere fra land inklusiv mig selv.

Mørket gør det sværere at lave udendørsting om eftermiddagen inden det bliver mørkt, så det sætter lidt flere krav til kreativiteten på hvad de skal bruges til.
Nu er fisketuren overstået i dag, men klokken er ikke så mange, så resten af eftermiddagen kommer til at gå med at spille Settlers med børnene.

Det blev ikke til noget café i disse to uger, men det jeg regner med at nå det i næste uge, jeg skal jo have skrevet videre på bøgerne.

Go’weekend derud.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>