Uge 48 på Café Den gode Fe

Som det bliver koldere synes jeg det bliver sværere at opfylde mit mål med bedre og aktive eftermiddage.

I denne uge tog jeg på Den gode Fe, en forholdsvis ny café i Silkeborg bagved Heksekosten.
Café den gode fe

Café er hyggelig, jeg sad på første sal i gammeldags møbler. I mit tilfælde blev det en lille sofa med rund bord foran i et hjørne. Det var ikke den bedste arbejdsstilling, men nu er det jo heller ikke meningen at jeg skulle arbejde hver gang jeg tager på cafe, og denne omgang var måske den sidste, da jeg blev færdig med at skrive referatet til bogen. Nu venter der så et stort arbejde med at lave noterne til en reel bog, men mere om det en anden gang.
Stemningen i caféen var fin, publikummet var ældre og blandet. Jeg savnede dog lidt musik på første sal, der var lidt stille.

Det blev også til en fisketur med min nye fiskestang, en Fenwick Wild Wing 5’6′ fod. Shit mit nye sæt med Nanofil og den stang kan kaste langt med en lille spinner. Jeg glæder mig som et lille barn til næste år når åerne bliver åbnet for fiskeri igen til at komme ud og fange nogle UL bækørreder.
Jeg har ikke lige fået taget et billede af min egen stang endnu, men den ser cirka sådan her ud:
Fenwick wild wing

Blot er min lille 3 delt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>